(ВІДЕО) В Адміністрації Держприкордонслужби відбулося засідання «Всеукраїнської організації ветеранів-прикордонників»

НАЗАД
02 липня 2019 18:19

Сьогодні в Адміністрації Державної прикордонної служби України у режимі відео-конференції відбулося розширене засідання комітету громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонників».

Участь у засіданні взяли члени комітету, ветеранського активу Київської організації ветеранів-прикордонників, Голова Адміністрації Держприкордонслужби, а також інші представники прикордонного відомства.

Під час засідання присутні розглянули питання щодо скликання у грудні 2019 року ХІ звітно-виборчої конференції громадської організації «Всеукраїнська організація ветеранів-прикордонників», а також окремо обговорили роботу її відокремлених підрозділів з учасниками Операції об’єднаних сил.

У своєму виступі Сергій Дейнеко зазначив, що Державна прикордонна служба України завжди тісно співпрацювала і надалі буде співпрацювати з організацією ветеранів-прикордонників, а  питання взаємодії з ветеранами є одним з пріоритетних.

«Ми завжди прислухалися і будемо прислухатися до порад, які зможуть допомогти нам покращити стан служби» - сказав очільник прикордонного відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси